Geschiedenis van de Pasar Malam

 


 Pasar Malam

KORTE SAMENVATTING :

Het Ontstaan:

Wat begonnen is als een “ontmoetingsplaats” voor Indonesische en Molukse migranten, groeide uit tot een Nationaal Aziatisch evenement waar jaarlijks Honderd Duizenden bezoekers op af komen, met als grootste Pasar Evenement op het Malieveld in Den Haag. De stad waar het begon.

Het verre Oosten heeft zo zijn eigen ongekende magie, en dit kunt u aan treffen op een Pasar Malam. De vertaling van Pasar Malam is Avondmarkt.

Op deze Pasars kunt u de Oosterse sfeer proeven en kennis maken met de magie van Handlezers, Paragnosten en u kunt u zelf laten behandelen door Deskundige Masseurs.

Ontspannen kunt u genieten van alle aanwezige standhouders met o.m. de exotische producten en tropische vruchten, groenten en de vele soorten specerijen. Ook kunt u onder het genot van dans en muziek genieten van de oosterse keuken die voor u door de aanwezige indo koks worden bereid! U kunt tijdens uw “Selamat Jalan” route kennis maken met de kleurrijke verscheidenheid aan standhouders, die u graag van dienst willen zijn en al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u tijdens het slenteren genieten van de Oosterse koekjes – snacks en exotische drankjes.

Ook zult u een indruk krijgen over de cultuur van de Aziatische landen, hun kleding, sieraden, kunst – beelden en leefwijze. Dit alles wordt u op een sfeervolle wijze gepresenteerd, waardoor u het gevoel heeft in een andere wereld te zijn beland.

Dit is het ultieme Pasar Malam gevoel!!

Ook aan de kinderen wordt gedacht, er zijn kinderstands – sminck en een kinderspeelplaats met o.m. springkussens en dergelijke. Pasar Malam staat voor ongedwongen genieten!!

Breng ééns een bezoek aan een Pasar Malam.  Eenmaal binnen voelt u de ontspannen magische sfeer die u nergens aan treft.

Kom naar de “Pasar Malam” op 19 – 20 – 21 april  2013  in de Prins Bernhardhoeve te Zuilaren.

U bent van harte welkom

 Take a Break ……. Take a time out!!