Terugblik


Terugblik:

 
Handelsvereniging Stad Hardenberg kan positief terug kijken naar een
geslaagde samenwerking met Time Out Events.
Dit Kleurrijk Festival is een Uniek Cultureel Festival in zijn soort gebleken.
Met uitzondering van de verregende vrijdag werdt in Hardenberg een
Grandioze Finale gepresenteerd met een optreden van de Fidelinas
nr. 1 Brass Band van Nederland en de nodige Exotische Danserressen die
door de straten van Stad Hardenberg Dansten.
De bezoeker hebben zichtbaar genoten en dansten enthousiast mee en
konden kennis maken met de Mulicutureele samenleving,
en diverse buitenlandse stromingen.
Dit Festival is uniek in zijn soort met veel muziek en Dans.
Dit Kleurrijk Festival werd afgesloten met een optreden van de groep SAN
wat staat voor Sing Ada Nama een Indisch/Moluks Band, middels een
´familaire´ optreden waaraan alle aanwezigen konden mee doen.
Het was een Uniek Kleurrijk Hardenberg gebeuren en voor herhaling vatbaar.

Tot ziens bij de volgende Kleurrijk Hardenberg 2013

 


Terugblik:

 
Zomeravondmuziek festival
Donderdag 5 en Vrijdag 6 Juli Organiseerde Time Out Events aan de Sluitersveld in Almelo een zeer geslaagde Zomeravondmuziek Festival. Jammer dat jullie er niet bij waren in Almelo. De opzet met o.m. een Pasar Makkan plein. In combinatie met een Braderie en veel entertainment op 3 podiums was in alle opzichten een geslaagd evenement, waar duizenden (10.000) bezoekers op af kwamen om een kijkje te nemen en te genieten van de grote assortie standhouders. Het was een verademing te zien dat een proef om een Pasar Malam in combinatie met een cultureel markt te zien slagen. Met dank aan alle deelnemende standhouders en alle artiesten die het vertrouwen hadden aan dit evenement deel te nemen. Wij kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen tijdens de Kleurrijk Hardenberg Festival op 30-31. Augustus en 1. September. Wilt u ook een standplaats op de Kleurrijk Hardenberg Festival , dan kunt u zich nog aanmelden.Met vriendelijk groet, Time Out Events.
 
 

Terugblik:
 
Indisch – Molukse artiesten Award

De winnaars van de eerste Indisch-Molukse Ariesten Award zijn bekend. Tijdens de Pasar Malam in Zuidlaren zijn op 17 maart de Winnaars bekend gemaakt.Ondanks dat deze Award voor de eerste keer werd uitgereikt en georganiseerd was het een spannend en goed bezochte Indisch-Molukse Award uitreiking 2012. De presentatie van dit evenement lag in handen van Mlly en Daisy wel bekend als Pasar Malam presentatrices. Voordat de 1e winnaars van 2012 bekend werden gemaak , begon deze Award uitreiking met de uitreiking van de Postuum Awards voor Rudy Wairata – George de Fretes en Andy Tielman. Onder de begeleidende biografische uitleg van de presentatrices werden er beelden vertoond van deze Muzikale Indisch-Molukse Artiesten van vroeger. Het was ontroerend. Er werd telefonisch contact gezocht met o.m. mevr. Carmen Tielman die de Award telefonisch in ontvangst nam en het als een eerbetoon beschouwde aan AndyTielman. Hierna begon de Award uitreiking van Indisch-Molukse Artiesten ! Tijdens deze uitreiking waren vele vertegenwoordigers van de genomineerden om de prijs in ontvangst te nemen, omdat hun favoriet vanwege optredens niet aanwezig konden zij . Uiteraard waren er de genomineerden zelf , die hoopten de fel begeerde Award persoonlijk in ontvangst te mogen nemen , aanwezig. Je kon de spanning voelen bij alle aanwezigen ook bij het publiek . Beide presentatrices wisten de spanning zo op te voeren dat iedereen afwisselend van blijdschap of van teleurstelling de spanning van zich af ‘schreeuwden’ . Het was een geweldig spektakel waar ook de pers gretig op in haakte zoals o.m. Het Dagblad van het Noorden en Regionale bladen. Time Out Events wil alle ,met nadruk, vele stemmers bedanken voor het vertrouwen in de opzet van deze Indisch-Molukse Artiesten Award. Maar bovenal de Artiesten die v.a. het begin hun vertrouwen hebben getoond en deze Award als meerwaarde in hun publiciteit campagne hebben mee genomen…..Fantastisch ! Wij blijven ermee doorgaan wat als een idee was ontstaan blijkt een vraag te zijn naar waardering voor alle muzikale inzet van de Indisch- Molukse Artiesten in Nederland. Wij als Time Out Team zijn er trots op dat wij hiertoe ons aandeel hebben kunnen bijdragen. Alle Winnaars van deze Indisch – Molukse Artiesten Award kunt u bewonderen tijdens een, Indisch – Moluks Winners Award Show in September In Utrecht.Voor meer info: www.timeoutartistsandevents.nl


Terugblik:

De winnaars van de eerste Indisch – Moluks Artiesten Award 2012 zijn:
Band The Eastern Aces – Zanger Ray Smith – Zangeres Melanie Foëh – Dansgroep Hawaiian Fantasy.
 
 Proficiat!!  
       
    
 
                  
 

Indisch – Molukse artiesten  Award

De winnaars van de eerste  Indisch-Molukse Ariesten Award zijn bekend. Tijdens de Pasar Malam in Zuidlaren zijn op 17 maart de Winnaars bekend gemaakt.Ondanks dat deze Award voor de eerste keer werd  uitgereikt en georganiseerd  was het een spannend en goed bezochte Indisch-Molukse Award uitreiking 2012. De presentatie van dit evenement lag in handen van Mlly en Daisy  wel bekend als Pasar Malam presentatrices. Voordat de 1e winnaars van 2012 bekend werden gemaak , begon deze Award uitreiking   met de uitreiking van de Postuum Awards voor  Rudy Wairata – George de Fretes  en Andy Tielman. Onder de begeleidende biografische uitleg  van de presentatrices werden er beelden vertoond van deze Muzikale Indisch-Molukse Artiesten van vroeger. Het was ontroerend. Er werd  telefonisch contact gezocht met o.m. mevr. Carmen Tielman die de Award telefonisch in ontvangst nam en het als een eerbetoon beschouwde aan AndyTielman. Hierna begon de Award uitreiking van Indisch-Molukse Artiesten ! Tijdens deze uitreiking waren vele vertegenwoordigers van de genomineerden om de prijs in ontvangst te nemen, omdat hun favoriet vanwege optredens niet aanwezig konden zij . Uiteraard waren er de genomineerden zelf , die hoopten de fel begeerde Award  persoonlijk in ontvangst te mogen nemen , aanwezig. Je kon de spanning voelen bij alle aanwezigen  ook bij het publiek . Beide presentatrices wisten de spanning zo op te voeren dat iedereen afwisselend van  blijdschap of van teleurstelling de spanning van zich af ‘schreeuwden’ . Het was een geweldig spektakel waar ook de pers gretig op in haakte zoals o.m. Het Dagblad van het Noorden en Regionale bladen. Time Out Events wil alle ,met nadruk, vele stemmers bedanken voor het vertrouwen in de opzet van deze Indisch-Molukse Artiesten Award. Maar bovenal de Artiesten die v.a. het begin hun vertrouwen hebben getoond en deze Award als  meerwaarde in hun publiciteit  campagne hebben  mee genomen…..Fantastisch ! Wij blijven ermee doorgaan wat als een idee was ontstaan blijkt een vraag te zijn naar waardering voor alle muzikale inzet van de  Indisch- Molukse Artiesten in Nederland. Wij als Time Out Team zijn er trots op dat wij hiertoe ons aandeel hebben kunnen bijdragen. Alle  Winnaars  van  deze  Indisch – Molukse Artiesten Award kunt u bewonderen tijdens een, Indisch – Moluks Winners Award  Show in September  In Utrecht.

Voor meer info:  www.timeoutartistsandevents.nl

 

Uitslag laatste 3 genomineerden per categorie
 
 Postuum:
 
Andy Tielman                                                Rudy Wairata                                           George de Fretes 
     

Andy TielmanRudy Wairata George de Fretes


Genomineerden:
Bands
 
Relight
Sing Ada Nama
The Eastern Aces

 

Zangers
 
Ben Heart
Lonny Gerungan
Ray Smith

 

Zangeressen
 
Diana Monoarfa
Julya Lo’ko
Justine Pelmelay
Melanie Foëh
Dansgroepen
 
Bali Ayu Budaya
Hawaiian Fantasy
Hawaiian Treasure
 

 
 
 
      
 
 

            

De trofee uitreiking vindt plaats op zaterdag 17 maart 2012 tijdens Pasar Malam ‘selamat jalan’ in Zuidlaren
  foto’s: Pieter Milane 

Terugblik:
Pasar Malam Emmen.13-14-15 april 2012.
2 grote Tenten omringt door Pagode Tenten en een uitdagende Entree voor het publiek. Het zag er fantatisch en gezellig uit. Binnen een sfeervolle Pasar Malam met een keur aan standhouders en een goed gekozen Artiesten Programma.“ Het lijkt wel KLEIN MALIEVELT je hoeft er niet voor naar Den Haag om dit mee te maken “Dat was een veel gehoorde reactie, bij het zien en het binnen komen van de Pasar Malam Selamat Jalan in Emmen. Het was een mooi en goed gevulde Pasar Malam en de Organisatie van Time Out Events heeft kosten nog moeite bespaart zowel op het artiesten programma, als de groots opgezette reclame campagne, om er een geslaagde Pasar Malam van te maken.
 

 

Activiteiten Time Out

 “Artists & Events” 
 • Artiesten bemiddeling                  
 • Artiesten shows
 • Artiesten parade (der besten)
 • Bedrijfsfeesten/Familiefeesten
 • Bootfeesten
 • Bruiloftsfeesten/Jubileumfeesten
 • Huisartiesten
 • Buurtfeesten
 • Carnival evenementen
 • Carnival exotica
 • Carnival tropica
 • Carnival Asia
 • Carnival duizend en één Turkys nacht
 • Geluidsverzorging
 • Karaoke installaties/Shows
 • Karaoke bedrijfsfeesten
 • Soundmix installatie
 • P.A. installatie
 • Evenementen verzorging
 • Braderieën
 • Jaarmarkten
 • Pasar Malam “Selamat Jalan”
 • Podium verzorging
 • Thema party’s op verzoek